Contacte

Sunteți aproape gata să plasați o comandă, dar mai aveți întrebări? Sau poate aveți îndoieli și aveți nevoie de sfaturi profesionale? Apoi, nu ezitați și sunați-ne la numărul indicat în partea de jos a paginii. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să vă ajutăm să plasați comanda. Dacă aveți comentarii sau sugestii pentru site-ul sau personalul nostru, nu ezitați să scrieți la adresa noastră de e-mail. De asemenea, este listat în partea de jos a paginii după numărul de telefon.
 
Primirea și procesarea comenzilor
LUNI-VINERI: 9: 00-19: 00
SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ: 9: 00-17: 00
Pentru a face o comandă, trebuie doar să completați un formular simplu de comandă, care va fi procesat de operatorii noștri ulterior. Când completați formularul, nu uitați să adăugați numărul dvs. de telefon și adresa, astfel încât personalul nostru să vă poată livra comanda în timp util.
 
 

Emiterea ordinelor
LUNI-VINERI: 9: 00-19: 00
SÂMBĂTĂ: 9: 00-17: 00
Dă-ne un telefon
+373 60 287 845
Scrie-ne prin e-mail
test@meil.ru
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.