Marci de baterii auto

În kaleso.md veți găsi pachete de baterii de la producători precum A-Mega, com, exide, deta și platin. Toate mărcile de baterii prezentate de magazinul nostru sunt producători de frunte cu reprezentanțe în multe țări ale lumii. Aceste produse sunt testate în timp și îndeplinesc toate standardele de calitate. Aici veți găsi baterii atât pentru autoturisme, cât și pentru camioane. Magazinul nostru garantează calitatea serviciilor și livrarea promptă!

KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.