Anvelope de vara, de iarna si de toate anotimpurile

Vă invităm să luați în considerare toate mărcile de anvelope furnizate de magazinul nostru. Dintre acestea, puteți alege cea potrivită, deoarece avem anvelope de toate mărcile celebre: Bridgestone, Lassa, Matador, Hankook, Barum, Nexen și altele. Gama de produse kolesa.md include anvelope de mărci din diferite categorii de prețuri. Cu toate acestea, dorim să vă atragem atenția asupra faptului că toate prețurile din magazinul nostru sunt pe deplin compatibile cu calitatea produsului. Aici puteți alege anvelopele de vară, de iarnă și de toate anotimpurile pentru mașina dvs. preferată.

KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.