Despre noi

Bine ați venit pe pagina unde vă vom spune despre activitățile noastre, descriind în detaliu ce oferim, care sunt prețurile noastre și ce am realizat până acum.

Suntem o companie Kaleso care oferă tuturor automobilistilor o gamă largă de produse unice care afectează în mod direct mișcarea mașinii. Aici nu veți putea găsi firme dubioase, costuri extrem de ridicate, lipsă de garanții și documente, precum și angajați fără tact. Compania noastră a fost pe piață de foarte mult timp și în această perioadă am dezvoltat un plan eficient care ne permite să atingem înălțimi uimitoare. Pentru a atrage atenția consumatorilor și a le impresiona cu alegerea, calitatea și prețul, am selectat colecții de la producători de top din întreaga lume. Suntem distribuitorii oficiali ai multor companii. Din acest motiv, putem găsi cu ușurință produse originale care au fost produse în cele mai bune fabrici.
În ceea ce privește politica de prețuri, oferim cele mai mici prețuri pentru toate categoriile din întreaga capitală. În plus, cu noi veți obține reduceri plăcute, promoții și puteți participa, de asemenea, la tombole festive.
Compania noastră este mai specializată în vânzarea de anvelope, din acest motiv, atenția dvs. este prezentată cu cataloage extinse, unde puteți studia caracteristicile, precum și avantajele produsului. Am colectat branduri uimitoare care au reușit să-și dovedească calitatea, siguranța și caracterul practic în această lume. De remarcat, de asemenea, că oferim roți de vară, de iarnă și de sezon de înaltă calitate profesională. Fiecare dintre opțiuni include multe certificate și alte documente justificative.

Desigur, nu ne-am putut opri doar pe anvelope, din acest motiv, puteți găsi o listă cu cele mai bune baterii și diverse accesorii, cum ar fi: autocolante, Covorașe auto și antigel. Fiecare produs listat se distinge prin calitatea impecabilă, prețul scăzut și alegerea decentă. Printre producătorii de baterii se numără: a-mega, Akom, Exide, Deta, Platin și multe altele. Antigelurile sunt prezentate de la Rheinol, Severnii, Starex și altele. În ceea ce privește autocolantele, oferim o selecție destul de bogată pentru fiecare gust. Fiecare autocolant poate rezista la orice condiții meteorologice și chiar numeroase vizite la spălătorii auto.
Deoarece o gamă largă de produse, prețuri mici și de înaltă calitate nu sunt cheia succesului oricărei companii, ne distingem printr-o echipă profesionistă. Angajăm specialiști selectați care vor fi bucuroși să ridice produsul potrivit pentru dvs., să facă o cerere în câteva minute, să vă ducă oriunde în țară și, de asemenea, să vă mulțumească cu tactul, bunele maniere și galanteria lor. Am creat o echipă impecabilă de experți care știu multe despre produsele auto și sunt gata să creeze ceva nou sub forma unui catalog actualizat, reduceri plăcute, tombole și atragerea de noi și noi companii. Și alegând Kaleso, devii parte din familia și echipa noastră. Prețuim foarte mult fiecare client și suntem întotdeauna gata să mergem la o întâlnire și Vă mulțumim cu opțiuni uimitoare.

Orice mașină este demnă de îngrijire și îngrijire de înaltă calitate și Kaleso.md te pot ajuta cu asta. Doar aici puteți găsi o selecție bogată de anvelope originale pentru orice anotimp, baterii multiple, autocolante și alte produse care vor crește nivelul de conducere a mașinii de mai multe ori.

De ce să ne alegeți?
  • În primul rând, oferim numai produsul original, care are toate documentele necesare. Fiecare produs a trecut verificări pe mai multe niveluri, test drive-uri, ceea ce confirmă un grad impresionant de fiabilitate.
  • În al doilea rând, pentru tot timpul muncii noastre, am reușit să facem mii de șoferi începători și profesioniști fericiți. Produsele noastre surprind continuu, uimesc și cel mai important - se îndrăgostesc.
  • În al treilea rând, apreciem și respectăm fiecare client care vine la magazinul nostru. Pentru a face acest lucru, am creat un cost redus și condiții confortabile pe site, astfel încât oricine să poată achiziționa produsul și să evalueze serviciul nostru.
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.