Baterii Akom

Akom este un producător rus de baterii de tip calciu. Astfel de baterii au un nivel de fiabilitate foarte decent. După ce a primit cel mai mare rating din preocupările industriei auto din lume, Akom a devenit unul dintre liderii la nivel global. Cu alte cuvinte, bateriile AKOM sunt de înaltă calitate și un astfel de produs merită cumpărat.

AKOM produce baterii excelente, al căror preț este destul de democratic. Noi, la rândul nostru, putem oferi un preț și mai bun pentru bateriile ACOM din Chișinău.

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.