Covorașe pentru interior auto

Un covor este un atribut necesar pentru orice mașină. În primul rând, covorașul auto este o protecție a interiorului de murdărie și umiditate. În plus, blocarea automată protejează corpul de coroziune. De asemenea, covorul poate deveni o adevărată decorare pentru salon, ceea ce contribuie, de asemenea, la confort. O funcție importantă a covorașului este de a asigura siguranța, cu ajutorul căruia împiedică alunecarea pantofilor.

Kolesa.md oferă cele mai bune prețuri, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă ajute să alegeți covorașul potrivit pentru modelul dvs. de mașină.

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.