Baterii Delta

Deta este un producător German de baterii care face parte din Exide Technologies.

Combinația de tehnologii inovatoare și atitudinea germană față de muncă și calitate, au oferit companiei o poziție de lider pe piața bateriilor la nivel mondial. Bateria Auto Delta, se manifestă perfect în condiții de conducere intensă. În plus, bateria funcționează bine la temperaturi scăzute.

Puteți cumpăra o baterie Deta în Chișinău la cel mai bun preț de la noi! De asemenea, oferim cea mai rapidă livrare a bateriilor auto Deta în Moldova.

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.