Baterii Exide

Exide este cea mai mare companie din lume care produce baterii cu plumb-acid. Această companie este liderul incontestabil în dezvoltarea tehnologiilor cu accent pe conservarea energiei. Aceste baterii sunt foarte puternice, sunt perfect potrivite atât pentru aplicații auto, cât și pentru aplicații industriale. Bateria Exide a câștigat o reputație excelentă, motiv pentru care vă recomandăm să o cumpărați. În plus, compania se concentrează pe activitatea de cercetare, îmbunătățind în mod constant calitatea.

Cumpărați o baterie Exide în Chișinău la cel mai bun preț, o puteți cumpăra de la noi!

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.