Anvelope Lassa

Lassa este o companie turcă producătoare de anvelope care face parte din grupul Continental. Anvelopele acestui brand sunt cu adevărat rezistente la uzură, iar acesta este principalul lor avantaj. Calitatea și durabilitatea combinate cu un preț favorabil reprezintă un avantaj incontestabil. O altă calitate pozitivă este comportamentul anvelopelor pe un drum de țară. Moliciunea și elasticitatea acestor anvelope asigură o călătorie confortabilă pe teren accidentat.

Magazinul nostru oferă cel mai bun preț pentru anvelopele Lassa în Chișinău și în Moldova în ansamblu!

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.