Anvelope auto RoadX

RoadX este o marcă comercială a Sailun Group, un producător chinez de anvelope. Aceasta este o companie destul de tânără, dar promițătoare. Dezvoltarea și producția de anvelope ale acestui producător se realizează cu participarea centrelor de cercetare germane și finlandeze. Principalul avantaj al acestor anvelope este un raport favorabil preț-performanță. În plus, Sailun Group urmărește toate noile tendințe ale pieței anvelopelor.

Magazinul nostru vă oferă să cumpărați anvelope rutiere la cel mai bun preț!

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.