Top 7 anvelope de iarna

Top 7 anvelope de iarna
Ce anvelope sunt considerate cele mai bune dintre cele mai bune pentru mașina dvs. în timpul iernii? De ce nu poți avea încredere în revistele tematice? Aflați ce anvelope vă recomandăm pentru sezonul de iarnă.

Sezonul de iarnă este considerat cel mai periculos și extrem sezon, în raport cu alte sezoane. Acest lucru este explicat foarte simplu, precipitații grele, îngheț, temperaturi scăzute, drumuri acoperite cu zăpadă și multe altele. Pentru a vă asigura o călătorie sigură pentru dvs. și pentru ceilalți din jurul dvs., fiecare șofer ar trebui să ia alegerea anvelopelor cât mai responsabil și serios posibil. Aici vă vom spune despre cele mai relevante opțiuni de cauciuc și vom prezenta primele 7 anvelope de iarnă.

Astăzi, mulți șoferi consideră că nu este foarte logic să alegeți cele mai bune variante de anvelope sezoniere, concentrându-se pe evaluările revistelor. Acest lucru se explică prin faptul că experiența șoferilor contrazice destul de des indicatorii testelor. De exemplu, un șofer moldovean nu se poate referi la indicatorii revistei suedeze, deoarece Moldova are un climat complet diferit, drumuri și așa mai departe. Cu această ocazie, am încercat să ne creăm propriile anvelope de iarnă top 7, pe baza popularității, recenziilor și, de asemenea, petrecând timp pe avantajele și dezavantajele produselor.

 1. Michelin Pilot Alpin 5.
  Acest model este potrivit pentru acei șoferi cărora le place să conducă la viteze mari, chiar și în timpul iernii. Pentru a face acest lucru, răspunsul la toate mișcările volanului a fost îmbunătățit. În plus, anvelopele se caracterizează printr-o stabilitate ridicată a cursului, o frânare decentă și o scurgere uimitoare a apei.

 2. Goodyear Ultra Grip Ice 2.
  O opțiune excelentă pentru cauciucul ne-împânzit, care și-a demonstrat uimitor abilitățile de frânare chiar și în zonele cele mai înghețate. Se caracterizează printr-un raport preț-performanță plăcut, un set rapid de viteză și o aderență puternică pe orice suprafață.

 3. Bridgestone Blizzak Ice.
  Această versiune de cauciuc de iarnă are o suprafață de rulare extrem de profesională, care a afectat în mod semnificativ gradul de zgomot în timpul mișcării. Dar cel mai important avantaj al acestei opțiuni este compusul de cauciuc îmbunătățit îmbunătățit, care a permis creșterea nivelului de rezistență la uzură și rigiditate.

 4. Continental ContiVikingContact 6.
  Este extrem de dificil să nu te îndrăgostești de cel mai important producător German, care surprinde și uimește anual milioane de autovehicule. Modelul prezentat nu a făcut excepție, deoarece a colectat cele mai necesare calități pentru cea mai sigură mișcare în timpul iernii. Principalele avantaje sunt: moliciune, manevrabilitate previzibilă, performanță perfectă și frânare perfectă.

 5. Tigar Winter.
  În primul rând, merită remarcat raportul impecabil de valoare pentru bani. În ciuda prețului accesibil, acest cauciuc se demonstrează perfect chiar și în zonele cele mai periculoase și dificile. Se caracterizează printr-un nivel de succes al răspunsului la volan și pedale.

 6. Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 (шипованная)
  Rampele cu elemente metalice implică întotdeauna cea mai puternică aderență, atât cu zăpadă, cât și cu gheață. Versiunea de iarnă prezentată nu a făcut excepție, deoarece producătorii au folosit cele mai recente elemente, cadre și amestecuri pentru a face aceste roți fiabile.

 7. Nokian Hakkapeliitta R2 SUV.
  Are un model de rulare modern și clar, care vă permite să faceți față oricăror condiții de pe drumuri. Se caracterizează prin trecerea lină a tuturor neregulilor, un perete lateral puternic și un confort acustic ridicat.

Acestea au fost primele 7 anvelope de iarnă care vor oferi oricărui șofer o călătorie extrem de profesională și sigură. Echipa noastră vă recomandă să nu vă zgârciți la elementul principal al mașinii și să îi oferiți doar cele mai bune. Amintiți-vă că calitatea cauciucului va depinde de călătoria "înghițirii de fier".

 
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.