Top 7 anvelope de vara

Top 7 anvelope de vara
Ce anvelope sunt considerate cele mai bune dintre cele mai bune pentru mașina dvs. Vara? De ce trebuie să fiu atent la această listă oricum? Aflați ce anvelope vă recomandăm pentru sezonul de vară.

Alegerea anvelopelor a fost întotdeauna și rămâne una dintre cele mai grave acțiuni, deoarece datorită acestui element putem influența calitatea călătoriei. Dar nu fiecare șofer respectă această regulă, unii din motive financiare, iar alții pur și simplu nu acordă importanță fiabilității roților. Dar soluția potrivită este să cumpărați anvelope excepțional de sigure și dovedite, care nu vă vor dezamăgi în niciun caz. Pentru a alege cele mai bune opțiuni pentru un anumit sezon, șoferii apelează la diverse cataloage, evaluări de studiu și multe altele, ceea ce poate oferi o analiză generală a comportamentului produselor.

Echipa Kaleso.md sunt încântat să vă prezint top 7 anvelope de vară personale, la care merită să fiți atenți pentru o mișcare confortabilă în cea mai tare perioadă a anului. Chiar dacă nu aveți nevoie de o nouă pereche de anvelope, ar trebui să acordați atenție listei de mai jos. Deoarece niciunul dintre șoferi nu este imun la diferite tipuri de daune, situații neplăcute, veți ști întotdeauna ce pantofi auto ocupă cele mai înalte linii în toți parametrii.

Deci, pentru călătoria cea mai sigură și confortabilă, veți fi potrivit:

 1. Toyo Proxes CF2.
  Producătorul japonez a încercat să creeze o linie unică care să poată face față perfect tuturor tipurilor de carosabil și, în același timp, să mențină echilibrul și funcționarea moale. Această versiune este disponibilă în diametre bogate. Printre principalele caracteristici care merită notate: zgomot redus, aderență puternică și costuri reduse.

 2. Yokohama Bluearth ES32.
  O opțiune decentă potrivită atât pentru conducerea rapidă, cât și pentru cea moderată. Pe drumuri, se comportă previzibil, are un nivel scăzut de zgomot și se caracterizează printr-o rezistență crescută la uzură. Mulți șoferi profesioniști aleg acest model, deoarece are un efect excelent asupra consumului de combustibil.

 3. Bridgestone Alenza 001.
  Exemplul de mai sus are un cost destul de ridicat, dar este pe deplin motivat. Anvelopa se descurcă perfect cu acvaplanarea și rularea, își demonstrează perfect profesionalismul la viteze mari și are, de asemenea, cea mai puternică aderență pe drumurile umede. Dacă doriți să călătoriți în confort complet, atunci această opțiune este doar pentru dvs.

 4.  Nokian Tyres Nordman SZ.
  Acesta este un model destul de bine cunoscut care a fost produs de mai bine de un an. Se distinge prin manipularea sa încrezătoare pe orice drum, fie că este vorba de asfalt, off-road sau bălți. Datorită benzii de rulare unice, cauciucul "mușcă" pe drum, menținând o aderență decentă și o frânare rapidă. În plus, anvelopele atrag cu moliciunea și elasticitatea lor.

 5. Dunlop SP Sport Maxx.
  Produse accesibile, frumoase și dovedite. Cauciucul este produs în cantități abundente, ceea ce face posibil ca toți șoferii să verifice această opțiune specială. Printre avantaje se numără stabilitatea direcțională excelentă, prezența pereților laterali puternici și o durată lungă de viață. Anvelopa este meritată prezentă în primele 7 anvelope de vară.

 6. Continental ContiPremiumContact 5.
  Este un câștigător anual al multor competiții internaționale, cea mai frecventă alegere a șoferilor din Europa și doar roți testate în timp. Pe drumuri, arată toate laturile sale cele mai bune, printre care se numără: rulare moale, zgomot redus, distanță minimă de frânare și drenaj uimitor. Ideal pentru călătorii pe distanțe lungi.

 7. Goodyear EfficientGrip Performance.
  Acesta aparține segmentului premium, deoarece combină caracteristici extrem de profesionale. Se caracterizează printr-o frânare eficientă, un comportament previzibil pe drumurile uscate și umede, precum și structuri puternice care protejează împotriva deteriorării externe.

Acesta a fost topul anvelopelor vechi de 7 ani de la Kaleso.md, am încercat să colectăm variante dovedite exclusiv cu abilități funcționale excelente. Alegeți aceleași anvelope sigure pentru sezonul de vară ca și pentru sezonul de iarnă.

 
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.