Anvelope Toyo

Toyo este un producător japonez de anvelope, al cărui avantaj distinctiv este prezența unui centru tehnic în care viitoarele anvelope nu sunt doar dezvoltate, ci și testate. Tehnologia T-mode permite companiei să detecteze comportamentul anvelopelor în diferite condiții de drum. Ca urmare, aceste anvelope sunt caracterizate de caracteristici de înaltă performanță.

Anvelopele acestui brand sunt o alegere excelentă pentru drumurile noastre. Vă recomandăm să le cumpărați de la noi, deoarece oferim cele mai bune prețuri pentru anvelopele Toyo în Moldova!

Deschide filtrul
KALESO.MD

În fereastra prezentată, puteți introduce adresa dvs. de e-mail personală, unde veți primi notificări despre produse noi, reduceri, promoții și tombole. Vă puteți dezabona de la lista de corespondență în orice moment. Cu noi, vei fi mereu la curent cu toate noutatile!

Informații despre Garanția

Referindu-se în mod specific la Kaleso.md, obțineți automat securitate deplină. Oferim o garanție pentru orice produs, datorită căreia puteți returna sau modifica produsele. De asemenea, produsele noastre au toate documentele care confirmă autenticitatea, certificarea și conformitatea cu standardele internaționale.